Tagdækker i Farum

Dansk Tagdækning er din lokale tagdækker i Farum.  Vi specialister i tagdækning af alle typer tag, lige fra tegltag til tagpap. Er du i tvivl om, hvilken løsning, der er bedst for dig? vi tager dig med på råd, hvorefter vi giver dig en gennemsigtig plan for hvad der skal laves. Vi foretager en grundig og effektiv gennemgang af taget for at vurdere dets tilstand. Ønsker du et stilrent tegltag, eller vil du have et funktionelt eternittag? Udover at fornye udseendet på, vil vi også øge funktionaliteten. Det vil sige at sikrer at taget er isoleret bedst muligt – det gør at du fremadrettet kan spare på energiregningen. Vi går hverken på kompromis med materialerne eller selve udarbejdelsen af tagdækningen. I mere end 45 år har vi udført tagdækning for en lang række private og virksomheder i Farum. Vi benytter altid de nyeste teknologier, hvilket gør at vi kan levere et kvalitetsprodukt til konkurrencemæssige priser.

Nyt Tag i Farum

Skal du have et nyt tag, som er både funktionelt og stilrent? Hos Dansk Tagdækning har vi mange års erfaring med tagdækning og vi står klar til at hjælpe dig. Har du specifikke ønsker eller krav, så bestræber vi os for at imødekomme lige netop dem. Vælger du os til at lægge dit nye tag i Farum, kan du være sikker på at opgaven bliver løst bedst muligt. Vil du høre om dine muligheder? Så ring og få en uforpligtende snak.

Tagdækker Farum      Nyt tag Farum

Tagrenovering i Farum

Et tag skal gerne holde i mange år. Og det vil det også gøre, hvis det bliver bygget ordentligt første gang. Er du i tvivl om hvorvidt du skal have helt nyt tag, eller kan nøjes med renovering af det nuværende? Der findes mange gode råd vedrørende vedligehold, og udskiftning og renovering af tage. Det vigtigste råd af dem alle er, at du ikke må gå på kompromis af kvaliteten. Med Dansk Tagdækning som din tagdækker i Farum, kan du være sikker på god service, hver gang.

Kontakt os

Vil du vide mere om vores service er du velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på tagrenovering på telefon: 25 34 42 46