Tagdækker i Gentofte

Vi er din lokale tagdækker i Gentofte. Hos Dansk Tagdækning beskæftiger vi os md alle former for tagdækningsopgaver i alle slags materialer. For os er ingen opgave for stor eller lille, og blandt vore kunder finder man da også både private husstande samt store offentlige og private virksomheder i Gentofte. I højsædet hos Dansk Tagdækning finder du et stort fokus på høj faglighed, kvalitet, finish og service. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller service. Det betyder at vi gør alt for imødekomme dine specifikke ønsker og behov. Det er utroligt vigtigt for os, at vores kunder efter endt opgave står tilbage med et tag, der lever op til forventningerne, både når det kommer til udseendet og kvaliteten.

I mere end 45 år har vi udført tagdækning i Gentofte og resten af Sjælland for en lang række private og virksomheder. Vi benytter altid de nyeste teknologier, hvilket gør at vi kan levere et sublimt produkt til konkurrencemæssige priser. Prisen for vores tagarbejde kommer helt an på opgavens omfang – så kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Tagdækning i Glostrup       Nyt tag Glostup

Tagrenovering i Gentofte

Hos Dansk Tagdækning har vi mange års erfaring med tagrenovering i Gentofte. Vi gennemgår dit tag for råd og beskadigede tegl eller tagplader, og vi nøjes med at renovere mindst muligt, medmindre du ønsker en gennemgribende udskiftning. Ofte kan du med færre tiltag få et flot tag, der holder i mange år frem. Vælger du at få renoveret dit utætte tag, kan du på sigt spare penge på energiregningen.

Nyt tag i Gentofte

Et tag skal gerne holde i mange år. Og det vil det også gøre, hvis det bliver bygget ordentligt. Hvis der er fejl eller mangler, kan det blive meget dyrt, da vandskader har en ødelæggende effekt, på alt fra inventar til selve konstruktionen. Vand og fugt kan således forårsage skimmel og råd. Vælger du Dansk Tagdækning til at lægge nyt tag i Gentofte, kan du være sikkert på at der hverken bliver gået på kompromis med kvaliteten. Vi bygger dit nye tag, som kan holde i mange år. Vi møder altid vores kunder med et smil på læben. Vi går aldrig fra opgaven før opgaven er løst og kunden er tilfreds.

Kontakt os

Vil du vide mere om vores service er du velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på tagrenovering på telefon: 25 34 42 46