1-2

Tagpap

Vi udfører følgende inden for tagarbejde med tagpap:

  • Traditionel tagdækning/nylægning
  • Listedækning
  • Reparationer
  • Renoveringer
  • Opbygning af fald med Rockwool
  • Efterisolering
  • Tilstandsvurderinger
Hvorfor vælge tagpap?

Tagpap er igen blevet moderne, og flere og flere både private og virksomheder vælger tagpap, når de skal bygge nyt eller blot udskifte deres gamle tag. Dansk Tagdækning er din tagpap specialist. Vi tilbyder at lægge et ideelt tag af tagpap på din bygning. Med Icopals 500-serie i to lag får du den stærkeste og samtidig den mest elastiske tagpapløsning. Tagpap i nutidens Danmark er blevet en meget bedre produkt end for 20 år siden. Tagpaps levetid er derfor blevet længere, og vil cirka holde op til 40-50 år hvis det laves korrekt fra start.

 

Hvorfor skal Dansk Tagdækning lægge dit tagpaptag?

Dansk Tagdækning har i mere end i 40 år brændt tagpap på forskellige huse og bygninger. Levetiden kan sagtens være op til omkring 40- 50 år, men det afhænger naturligvis også af ting som tagets hældning, kvaliteten af arbejdet ved lægningen af taget, underlagets kvalitet, materialevalg m.v. Det er også grunden til vi altid anbefaler Icopals tagpap, som er Danmarks største tagpap leverandør. Dansk Tagdækning er specialister indenfor tagpap, og giver altid god service samt god vejledning. Med Icopals serie 500 giver vi 15 års garanti. Ring og for et uforpligtende tilbud.

Om Icopal

ICOPAL® Tagpap 500-serien

Det stærkeste tagpaptag du kan få

Icopals 500-serie i to lag er den stærkeste og mest elastiske tagpapløsning, du kan vælge. Tagpappen i denne serie består af en stærk kerne af polyesterfibre, der gør brud stort set umulig. Fiberkernen er omsluttet af elastisk bitumen (asfalt), der giver sikkerhed mod utætheder som følge af tagets bevægelser i varme og kulde. Overfladen består at et beskyttende lag naturskifer. En tolags løsning med produkter i 500-serien giver dig den størst styrke og længste levetid – ofte 40-50 år.

Icopal tagpap produkter er solidt opbygget. De gamle dages pap er erstattet med polyesterfibre, der gør brud stort set umulig. På begge sider af fiberkernen er der et tykt lag bitumen med SBS-kunstgummi (asfalt tilsat syntetisk gummi), der giver maksimal klæbestyrke og elasticitet. Vælges tolagsløsninger får man endnu en fiberkerne og yderligere to lag bitumen med SBS-gummi, hvilket giver ekstra levetid. Øverst er Icopal-produktet bestrøget med et beskyttende lag stengranulat af naturskifer.