1-2

Tegl

Vi udfører følgende indenfor tag arbejde med tegl:

  • Nyt Tegltag
  • Tag reparationer
  • Tag renoveringer
  • Understrygning
  • Efterisolering af tag
Skal du have nyt tegltag, så ring til Dansk Tagdækning!

Det kan være et kompliceret forløb at skifte sit gamle tegltag og vælge nyt tag, og derfor er det yderst vigtigt, at du vælger de rigtige fagfolk til at udføre arbejdet.
Således lægger Dansk Tagdækning stor vægt på, at undertag, lægter, opretninger, konstruktion m.v. bliver udført rigtigt og hensigtsmæssigt, eftersom der i modsat fald kan opstå problemer efterfølgende på grund af manglende ventilation, fugt, utætheder, råd, svamp etc. Dansk Tagdækning har igennem de mange år lagt mere en 500 tegltage. Derfor vælger vi at kalde os selv for tageksperter!

Tegltage i høj kvalitet

Vi sætter en ære i at sikre vores kunder tegltage i høj kvalitet, og derfor bruger vi næsten altid tegl fra Wienerberger som vi samarbejder med.
​ Det kan ganske enkelt ikke betale sig at vælge den lette og billige løsning, når du skal have renoveret eller udskiftet dit tegltag. Det vil blot betyde, at du skal have repareret eller renoveret dit tag langt tidligere, end du ellers vil have brug for. Så lad Dansk Tagdækning sikre dig et holdbart og smukt tegltag fra start. Wienerberger har over 120 års erfaring i at udvikle og fremstille tegltagsten. Omhyggeligt udvalgte råvarer, de bedste blandinger og sammensætninger samt moderne produktionsteknik sikrer alle tagsten et glat og smukt finish. Af samme grund giver Wienerberger en 30 års garanti på frostskader, under forudsætning af at taget er lagt korrekt i henhold til anvisninger, naturligvis.

Hvorfor vælge tegltag?

I Danmark er tegltage det mest populære tag du kan få lagt på. Udover at tegl giver et super flot tag, er det også utroligt holdbart til det danske vind og vejr. Tegltages levetid er normalt mellem 50-100 år.

Så få lagt et tegltag hvis du vil have et smukt og holdbart tag.