Tagdækker i Hillerød

Dansk Tagdækning er din professionelle tagdækker i Hillerød. Skal du derfor have udskiftet dit tag i Hillerød, så er du havnet det helt rigtige sted. Dansk Tagdækning er din lokale tagdækker i Hillerød. Vi beskæftiger vi os md alle former for tagdækningsopgaver i alle slags materialer. For os er ingen opgave for stor eller lille, og blandt vore kunder finder man da også både private husstande samt store offentlige og private virksomheder i Hillerød. vi hjælper med tagdækningen af begge typer. Det vigtigste når du skal have lagt nyt tag, er at du ikke går på kompromis med kvaliteten. Det gælder både for kvaliteten af materialet, samt udarbejdelsen af tagdækningen. Vi tager altid en grundig gennemgang af ejendoms konstruktioner, hvorefter vi ligger en plan for tagrenoveringen. Det betyder at vi minimerer risikoen for fejl.

Vi lytter altid til vores kunder – har de specifikke krav eller ønsker, gør vi alt for at imødekomme dem. Vi er ekstremt fleksible i forhold til vores ydelser. God kommunikation er grundstenen i vores arbejde og er med til at vores kunder bliver glade. Vi bestræber os på at levere en god service hver gang, så vi kan gå fra kunden med et smil på læben.

Tagdækker Hillerød       Nyt tag Hillerød

Nyt tag i Hillerød

Skal du have et nyt tag, som er både funktionelt og stilrent? Hos Dansk Tagdækning har vi mange års erfaring med tagdækning og vi står klar til at hjælpe dig. Et tag skal gerne holde i mange år. Og det vil det også gøre, hvis det bliver bygget ordentligt. Hvis der er fejl eller mangler, kan det blive meget dyrt, da vandskader har en ødelæggende effekt, på alt fra inventar til selve konstruktionen. Vand og fugt kan således forårsage skimmel og råd. Vælger du Dansk Tagdækning til at lægge nyt tag i Hillerød, kan du være sikkert på at der hverken bliver gået på kompromis med kvaliteten. Vi bygger dit nye tag, som kan holde i mange år. Har du specifikke ønsker til hvordan taget skal opsættes, så imødekommer vi dem gerne.

Kontakt din os i dag for tagrenovering i Hillerød

Vil du vide mere om vores service er du velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på tagrenovering på telefon: 25 34 42 46