Tegltag Sjælland & København

Vi har mange års erfaring med tegltag på Sjælland og København. Vi sætter en ære i at sikre vores kunder tegltage i høj kvalitet, og derfor bruger vi næsten altid tegl fra Wienerberger. ​Det kan ganske enkelt ikke betale sig at vælge den lette og billige løsning, når du skal have renoveret eller udskiftet dit tegltag. Det vil blot betyde, at du skal have repareret eller renoveret dit tag langt tidligere. Wienerberger har over 120 års erfaring i at udvikle og fremstille tegltagsten. Omhyggeligt udvalgte råvarer, de bedste blandinger og sammensætninger samt moderne produktionsteknik sikrer alle tagsten et glat og smukt finish.

Vi tilbyder professionelle løsninger i følgende:

  • Nyt Tegltag
  • Tag reparationer
  • Tag renoveringer
  • Understrygning
  • Efterisolering af tag

Hvorfor vælge tegltag?

I Danmark er tegltage det mest populære tag. Udover at tegl giver et super flot udseende, er det også utroligt holdbart til det danske klima. Et tegltag har en levetid på 60-100 år. Derfor r et tegltag en rigtig god investering. Ønsker du et tilbud på et tegltag og befinder dig i København eller Sjælland, så er du velkommen til at tage kontakt til os.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge et tegltag, eller en anden form for tag, vil vi anbefale at gå tilbage og se hvilken type tag dit hus tidligere har haft. Ofte kan man genskabe en del af charmen i huset, men med et nyt og moderne look. Ofte benyttede man sig af tegltag i gamle dag, da der er mange fordele. Udover den gode holdbarhed, så kan et veludført tegltag øge værdien i dit hus, hvis du en dag skal sælge. Man skal dog være opmærksom på om ens tag kan holde de tegl man vil lægge. Hvis taget er skrøbeligt kan det være en idé at finde et lettere tag, som f.eks. tagpap.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt dit tag kan holde en specifik tegltype, er du altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak på telefon: 25344246.

30 ÅRS GARANTI på frostskader.