Tagpap Sjælland

Tagpap er, på grund af sine gode egenskaber, blevet en populær løsning, og ofte det foretrukne valg til byggeri med lav taghældning, uden at man behøver at gå på kompromis med kvalitet og holdbarhed. Vi har mange års erfaring med tagdækning med tagpap. Derfor tilbyder vi altid tagdækning af højeste kvalitet, til en fornuftig pris. Levetiden kan sagtens være op til omkring 40-50 år, men det afhænger naturligvis også af ting som tagets hældning, underlagets kvalitet, materialevalg m.v. Det er også grunden til at vi kun bruger Icopals tagpap, som er Danmarks største tagpap leverandør. Vi er specialister indenfor tagpap, og vi giver altid vores kunder den korrekte vejledning.

Tagdækker med bred kompetenceprofil 

Vi tilbyder:

  • Traditionel tagdækning/nylægning
  • Listedækning
  • Reparationer
  • Renoveringer
  • Opbygning af fald med Rockwool
  • Efterisolering
  • Tilstandsvurderinger

Icopal

ICOPAL® Tagpap 500-serien

Det stærkeste tagpaptag du kan få

Icopals 500-serie i to lag er den stærkeste og mest elastiske tagpapløsning, du kan vælge. Tagpappen i denne serie består af en stærk kerne af polyesterfibre, der gør brud stort set umulig. Fiberkernen er omsluttet af elastisk bitumen (asfalt), der giver sikkerhed mod utætheder som følge af tagets bevægelser i varme og kulde. Overfladen består at et beskyttende lag naturskifer. En tolags løsning med produkter i 500-serien giver dig den størst styrke og længste levetid – ofte 40-50 år.

Icopal tagpap produkter er solidt opbygget. De gamle dages pap er erstattet med polyesterfibre, der gør brud stort set umulig. På begge sider af fiberkernen er der et tykt lag bitumen med SBS-kunstgummi (asfalt tilsat syntetisk gummi), der giver maksimal klæbestyrke og elasticitet. Vælges tolagsløsninger får man endnu en fiberkerne og yderligere to lag bitumen med SBS-gummi, hvilket giver ekstra levetid. Øverst er Icopal-produktet bestrøget med et beskyttende lag stengranulat af naturskifer.

Med Icopals serie 500 giver vi 15 års garanti. Ring for et uforpligtende tilbud.