Tagdækning i København

Nyt tag i København

Trænger dit tag til en opfriskning, eller skal det gamle tag skiftes ud med et nyt? Hos Dansk Tagdækning tilbyder vi professionel tagarbejde til hele København og omegn. Vi har mange års erfaring med tagarbejde af alle former – lige fra rensning af tagrender, til totalopsætning af nyt tag. ​Er du i tvivl om, hvilken løsning, der er bedst for dit tag, hjælper vi med gode råd og vejledning. Vi foretager en grundig og effektiv gennemgang af taget for at vurdere dets tilstand. Vi giver dig vores ærlige mening, om det er bedste at renovere taget, eller lægge et helt nyt tag. På den måde sikrer vi den bedste økonomiske løsning for vores kunder. Har du specifikke ønsker eller krav, så bestræber vi os for at imødekomme lige netop dem. Vi har igennem årene haft fokus på at levere et slutprodukt af høj kvalitet, og vi tror på, at netop dette opnås ved at koncentrere kompetencerne. Det er vigtigt for os at levere løsninger med en lang og problemfri levetid.

Renovering af tagNyt tag København

 

 

 

 

 

 

Tagdækker i København

Der findes mange gode råd vedrørende vedligehold, og udskiftning og renovering af tage. Det vigtigste råd af dem alle er, at du ikke må gå på kompromis når det gælder kvaliteten af de materialer, der bruges til tage, og på kvaliteten af arbejdets udførelse. Hos Dansk Tagdækning er vi altid i tæt dialog med vores kunder både før, imens og efter vores arbejde. På den måde kan vi sikre os at hele arbejdsprocessen bliver præcis som kunden ønsker. Det kalder vi god service, hvilket er en essentiel del af Dansk Tagdækning.

Kontakt os i dag

Vil du gerne høre om dine muligheder for enten nyt tag, eller renovering af det nuværende? Så tøv ikke med at kontakte os, enten via kontaktformularen, eller ring til os og få en uforpligtende samtale. Vi står klar til at hjælpe dig!